SAGT OM MINA KURSER
QiGång med SoulRelax, Medveten promenad vid Bondebacka i Motala
Slusstrappan Borenshult Motala. Här har SoulRelax SommarQigong
QiSång
Qigong med Anki Skoglund i Stadsparken i Motala
Qigong med SoulRelax i Brunnsparken, Medevi Brunn
Qigongposé Anki Skoglund, SoulRelax vid Borenshult i Motala
Mottagningsrum hos SoulRelax i Motala
Mottagningsrum hos SoulRelax i Motala
Klangmeditation & SoundHealing hos SoulRelax i Motala
langmeditation & SoundHealing hos SoulRelax i Motala
QigongRetreat i Tiveden, Stenlabyrinten på Kursgården Rödjorna
Stenlabyrinten Kursgård Rödjorna, QigongRetreat i Tiveden
Klangmeditation & SoundHealing hos SoulRelax i Motala
Trumresa, SoundHealing med Anki Skoglund på QigongRetreat i Tiveden
QigongRetreat Tiveden med SoulRelax, posé vid Bosjön

Sagt om mina kurser:


 Qigong


"Blev nyfiken på Qigong efter att ha varit på massage hos Anki och efter att ha hört från min kompis, som gick på Qigongkurs hos Anki, hur bra det är.

Spännande att lära sig de olika nivåerna som finns i Zhineng Qigong. Att utveckla träningen med rörelserna och ljuden. Insikten att allt är energiflöde!

Anki´s härliga, positiva energi som lyfter oss. Utbytet med de andra kursdeltagarna. Allt sammantaget har gett mina, ibland, oroliga tankar mer lugn och harmoni" / Christina, 66 år, f d banktjänstekvinna


"Jag började med Qigongen för att jag behövde komma underfund med vad jag vill och bör göra sista arbetslivstiden och för att må bra.

Jag fortsätter för det ger mig självkännedom och jag förstår och kan hantera andra människors energier bättre.

Jag är smidigare i kroppen och förstår mer hur viktigt det är att känna balans och harmoni för både kropp & själ.

Jag vet att på onsdagskvällen (då jag går på Qigongpasset) då är det bara min tid och jag lyssnar på dig Anki, som är så inspirerande och kunnig. Ett stort tack Anki!" / Anita, 62 år, Egen företagare


"Började nu igen hos dig, efter några års uppehåll. Efter flera år av anorexi kände jag nu en längtan efter frid i kroppen, att hitta mig själv och att kunna acceptera kroppen, låta energierna få flöda friare och öppna upp kropp och medvetande. Qigongen har hjälpt mig oerhört mycket i att släppa taget om mina demoner och kunna andas igen! Du ger så mycket bra tips och tricks som är guld värda att använda i vardagen! Qigong har gett mig en mer lugn och accepterande syn på livet, kroppen och hela mig. TACK Anki för det!" / Daniella, 18 år, studerande


"Jag började hösten 2012 efter att ha sett en annons i tidningen från SoulRelax. Hade innan bara provat en gång i samband med en personalaktivitet många år tidigare. Har provat yoga men det passar mig inte riktigt, där kände jag mig klumpig och ovig. Den Qigong som Anki erbjuder är rena livselexiret!! Redan på nybörjarnivån kände jag - till min förvåning - att jag blev mycket smidigare och starkare i benen. Har fått mindre ont i mina fötter. Hade en besvärlig Halux Valgus, som jag inte alls känner av längre! Qigongen har helt enkelt bromsat upp mitt fysiska och psykiska åldrande! Så det är aldrig för sent att börja!"

/ Marianne, 71 år, pensionär, f d kontorsarbetare


"När jag kom som nyinflyttad till Motala ville jag fortsätta med Qigong för att hitta tillbaka till mitt inre lugn och bli mera stresstålig.

Jag har fått otroligt bra stöd, coachning och träning under mina sjukdomsperioder.

Qigongträning är meditativt, lugnt och avslappnande. Kroppen, muskler och leder får träning. Till och med inre organen tränas, otroligt men sant! Qigongträningen ger mer och mer och blir bara bättre och bättre med tiden. Den har gjort att jag blivit mer medveten om kroppen och jag tänker mer positivt. Jag känner att min mentala styrka blivit starkare, jag har utvecklats och blivit mer balanserad och tror starkt på självläkning. Jag känner mig lugnare och tryggare med hjälp av Qigongen.

Även min man märker min förändring och säger att jag blivit mentalt starkare :)

Tack så mycket, du härliga Anki!" / Qikramar från Kaisa, 68 år


"För 10 år sedan mådde jag dåligt en period och gick då en kurs i mental träning. Där ingick mycket fysisk träning. Vissa rörelser kom från Medicinsk Qigong och just de rörelserna kände jag att jag ville ha mer av. Fick genom min mentala lärare kontakt med Anki Bruhn, SoulRelax. Jag tränar Qigong än idag. Den gör att jag blir lugnare och hittar mig själv. Jag kan vara mer här och nu. Den gör att jag lättare hittar balansen mellan privatliv och jobb och jag kan fortare stressa av. Jag får kontakt med en djupare stillhet och en ökad medveten närvaro. Får även lättare att identifiera mina värderingar och mål i livet" / Vjekoslava, 58 år, undersköterska


"Det var du, Anki, som tog kontakt med mig hösten 2007 och fick mig att börja med Qigongen - Tack! Qigongen har gett och ger mig en bra träning både fysiskt och psykiskt. Det är alltid lika rogivande att gå in i kurslokalen/träningsrummet och omedelbart känna lugnet. Jag fortsätter med glädje Qigongträningen med dig som ledare, Anki!" / Brita


"Jag var sjukskriven för utmattningsdepression i två år och prövade olika avslappningstekniker. Var då med på en annan form av Qigong som inte passade mig. Började hos SoulRelax med Zhineng Qigong år 2007 efter tips av en väninna och har fortsatt. Det har varit en stor hjälp för mig att lära mig att slappna av med Qigong. Qigongen ger mig glädje, mycket bättre kroppsuppfattning och kroppshållning och gör att jag har mycket lättare att se det positiva i tillvaron och gör att jag har en mycket större medvetenhet om energier i och omkring mig.

Om jag slarvar med min träning känner jag mig mer "låg". Jag försöker starta varje dag med "Lyft Upp Qi" - en bra start på dagen! Fantastiskt att få "påfyllning" en gång i veckan på terminskurserna! Tack!" / Eva, 63 år, f d lärare
Workshop, QiSång


"Qisång"- workshop var en underbar dag! Att sjunga, dansa och göra rörelser tillsammans var befriande. Jag kände sammanhållning och ett tillåtande klimat. Känslor av glädje och sorg som jag bär på fick komma fram om vartannat. Efteråt var jag trött och nöjd. Går gärna fler gånger!"

/ Lisa, 48 år, miljö- och hälsoskyddsinspektör


"Tack för en oförglömlig dag. Healing var ingen överdrift! Vilket flow jag fick ut av det. Och mycket känslor. Intensivt på ett bra sätt. WOW!

Mer QiSång!!"

/ Marie, 35 år, scenograf


"Tack för en väldigt givande dag idag som jag tillsammans med min dotter fick uppleva med er. Vilken kraft och energi vi har upplevt!"

/ Irene


" Tack för en dag med mycket känslor och högt i tak!

En reflektion för mig var hur lycklig och glad jag kände mig när jag, med hjälp från er, vågade ta i med min röst och vågade känna mer! Samtidig kände jag mig så sorgsen att jag tillåtit mig att låta en händelse som inträffade när jag gick på mellanstadiet påverka mig att ”skämmas” för min röst, fortfarande...40 år senare.

Jag är verkligen glad över att jag valde att utmana mig själv, men utan ert fantastiska stöd hade inte den panik, som kom över mig, släppt så fort som den gjorde. För panik och en klump i halsen och lite gråtkänsla fick jag med jämna mellanrum och kände att nu är det dags att ta ett djupt andetag och i det läget bara gå min väg, men som sagt ert stöd och styrka gjorde att jag stannade kvar.

Tack och lov, för nu några dagar senare känner jag, att jag bryr mig inte lika mycket om vad andra tänker mer. Jag blir glad av det här, så jag kör på!

En sak som jag påmindes om är att ta fram barnet i mig. Lyckan i att röra kroppen, lyckan i att känna vibrationen i kroppen när vi gjorde olika (o)ljud och vilken energi som släpptes lös vid både rörelse och ljud!

Tack även för den fantastiska sången till trumman och till dansen som hedrar moder jord och fader himmel och allt däremellan."

/ Kramar från Marie


" Tack för en härlig frigörande dag! Så välbehövlig. Har känt att bröstryggen öppnat upp. Att rösten som varit låst börjar öppna upp. Jag känner ett stort lugn efter denna dag och blir påmind om att jag behöver den här typen av påfyllnad med jämna mellanrum. Blir också påmind om var jag hör hemma, med människor som är fria, öppna och accepterande. Kärlek och kramar till er båda som gav mig insikten. "

/ Gunilla


AKTUELLT / PÅ GÅNG:

___________________________________


Qigong

Kurser, Workshops

& Retreats:


       Terminstart vecka 5

       Anmäl dig senast 27/1!


       Terminskurs online,

       start vecka 5

       Anmäl dig senast 27/1!

 

       Nästa tillfälle:

       21 - 23 maj år 2021

       Fåtal platser kvar!


  • Se artikel om vår

       QiSång i tidningen

       Yoga World >>


_______________________

Klangmeditation

/SoundHealing:

       Våren 2021, första tillfället:

       Söndag 17/1

       Online denna gång!

_______________________


Behandlingar & Coaching:


_______________________

 

Qigong, Massage

och Meditation

är godkänd som avdragsgill friskvård


Hör med din arbetsgivare om du har friskvårdspeng

att utnyttja!

_______________________

 

Gå gärna in på vår Facebooksida:

____________________


Lagring av Personuppgifter >>

Läs om vår GDPR-policy

____________________


Sidan uppdaterades: 2021-01-15

© SoulRelax